RECEPTEN
- KLASSIEKE ZWITSERSE KAASFONDUE
4 personen:
400g almkase
400g bergkaas of vlaskaas
4 dl witte huiswijn Kès & zo
scheutje citroensap
maizena
versgemalen peper uit de grinder
evt mespunt nootmuskaat Bereiding
Zorg dat de kaas op kamertemperatuur is.
Een teentje… - KAASFONDUE DORUVAEL
4 personen:
200 gram Doruvael
600 gram Vlaskaas
1 uitje
Kès & zo olijfolie uit Italie om in te bakken
teentje knoflook
500 ml witte huiswijn Kès & zo
125 ml slagroom
bindmiddel
2 eetlepels geknipte verse bieslook
1 theelepel… - KAASFONDUE á la Bourtange ALCOHOLVRIJ
4 personen:
3 uien
3 teentjes knoflook
80 gr boter
50 gr bloem
1 runderbouillontablet
400 gr extra belegen geraspte kaas 400 gr comte geraspte kaas 4 dl melkBereidingswijze:
Los het bouillontablet op in 1 dl water en laat dit…