Navigatie

RECEPTEN

  • KLASSIEKE ZWITSERSE KAASFONDUE
    KLASSIEKE ZWITSERSE KAASFONDUE

    4 personen:

    250g Comte
    250g Emmenthaler
    250g Appenzeller
    3 ½ dl witte huiswijn Kès & zo
    scheutje citroensap
    maizena
    versgemalen peper uit de grinder
    mespunt nootmuskaat Bereiding

    Zorg dat de kaas op kamertemperatuur is.
    Een…

  • KAASFONDUE DORUVAEL
    KAASFONDUE DORUVAEL

    4 personen:

    200 gram Doruvael
    600 gram Vlaskaas
    1 uitje
    Kès & zo olijfolie uit Italie om in te bakken
    teentje knoflook
    500 ml witte huiswijn Kès & zo
    125 ml slagroom
    bindmiddel
    1 scheutje droge sherry
    2 eetlepels geknipte verse…

  • KAASFONDUE á la Bourtange  ALCOHOLVRIJ
    KAASFONDUE á la Bourtange ALCOHOLVRIJ

    4 personen:

    3 uien
    3 teentjes knoflook
    80 gr boter
    50 gr bloem
    1 runderbouillontablet
    400 gr extra belegen geraspte kaas 400 gr comte geraspte kaas 4 dl melkBereidingswijze:

    Los het bouillontablet op in 1 dl water en laat dit…

© 2010 - 2018 kesenzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel