KAAS

 

 

Zoals het hoort in een gespecialiseerde kaaswinkel hebben wij een ruim assortiment Noord-Hollandse kazen. Noord-Holland is namelijk het topgebied als het gaat om Goudse kaas.

Stompetorenkaas is de lekkerste van Nederland.

Stompetoren kaas wordt gemaakt in Noord Holland van de melk van koeien die grazen in de omgeving van het dorpje Stompetoren. Alleen daar waar je zulke goede melk hebt kun je ook de lekkerste kaas maken. In Noord Holland groeien fris groene weiden op vruchtbare, lichte zeeklei. De zeewind voert zuivere lucht aan. Hierdoor krijg je een mooi, zacht en smakelijk zuivelproduct waar kaasmakers minder zout aan toe hoeven te voegen. De Stompetoren jonge kaas is al heel rijk van smaak.

 

Stompetoren kaas bevat géén lactose, deze wordt bij de bereiding volledig omgezet in melkzuur!

 

Wij voeren de stompetoren kaas in de leeftijden van jong t/m brokkelkaas. Tevens hebben wij Stompentoren Light in Jong belegen, extra belegen.

 

Natuurlijk vindt u in onze winkel nog meer kazen. Wij hebben heerlijke Stolwijkers (boerenkazen) boeren 5-kruidenkaas en fenegriek en kees kaas (plantaardig).
Op het gebied van geitenkaas, hebben wij een jong belegen en gerookte geitenkaas en kruiden.


Natuurlijk kunt u ook kaas bij ons bestellen. Om teleurstelling te verkomen, snijden wij eerst een stuk af, voordat u betaald.

Mail ons u wensen door.

© 2010 - 2024 kesenzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel