OLIJFOLIE

Hacienda Guzman reserva familiar

 

Het familiebedrijf Guillén, de personen achter Hacienda Guzman, hebben zich toegelegd op het maken van een olijfolie experience door een tweetal bijzondere olijfoliën in gelimiteerde editie te produceren. Per jaar worden er slechts 10.000 flessen gemaakt, waarvan weer een beperkt aantal voor de Nederlandse en Belgische markt.

Voor deze biologische variant worden hojiblanca en arbequina olijven gebruikt. De olijven die met de hand worden geplukt, kennen slechts een opbrengst van 8% ofwel van de 320 kilo die een persoon per dag plukt, houd je slechts 25 liter ofwel 50 flessen olijfolie over. 

Deze exclusieve olijfolie extra vierge wordt gebotteld in witte ondoorzichtige flessen. Een bewuste keuze om ervoor te zorgen dat er geen daglicht bijkomt. Tevens zorgt een luchtdicht afgesloten fles ervoor dat er geen oxidatie kan optreden, iets wat fnuikend is voor de kwaliteit en de smaak van deze mooie olijfolie. 

Deze olijfolie is zacht van smaak en kan worden gebruikt bij salades, vlees-, vis- of pastagerechten. 

 • Bio manzanilla olijfolie
  Bio manzanilla olijfolie

  Geur: De geur van de olijfgaard, de vochtigheid van de velden, gras, eiken, kalk en hout.

  Smaak: Proef het citrusfruit van moeder natuur in de omgeving van de Hazienda.

  Een sublieme olijfolie gebotteld in een prachtige fles…

 • Olijfolie hoijblanca bio
  Olijfolie hoijblanca bio

  Voor deze biologische variant worden hojiblanca olijven gebruikt. De olijven die met de hand worden geplukt, kennen slechts een opbrengst van 8% ofwel van de 320 kilo die een persoon per dag plukt, houd je slechts 25 liter ofwel…

© 2010 - 2024 kesenzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel