BALSAMICO
Balsamico giuseppe giusti
Het verkrijgen van een grote balsamico-azijn hangt af van de competentie, ervaring en gevoeligheid van degenen die het produceren. Niet alleen de zorgvuldige selectie van druiven, maar ook het systeem dat wordt gebruikt voor hun langzame bereiding en nog meer de grote complexiteit van de rijpings- en verouderingssystemen, die zijn samengesteld uit vaten van verschillende grootte en hout. Dit zijn de factoren die een azijnproducent moet weten te weten te krijgen om een geweldig resultaat te krijgen. Zonder tijd te vergeten, een noodzakelijk element voor natuurlijke processen om hun gang te gaan. Traditioneel bereidt de ene generatie balsamicoazijn voor op de volgende.
- Aceito balsamico white
Deze witte balsamico van Giuseppe Giustie wordt gemaakt van druivenmostconcentraat en witte wijnazijn. Door de zachte persing van de Trebbianodruif komen er zoete sappen vrij. Dit gecombineerd met hoge kwaliteit witte wijnazijn en…
- Aceto balsamico 12 jaar
De Riccardo Giusti balsamico azijn van Giuseppe Giusti wordt geleverd in een fraaie fles van 250 ml en een cadeaudoos. Deze aceto balsamico heeft 12 jaar gerijpt en is daarbij gelagerd op eeuwenoude, eikenhouten vaten en is door…
- Aceto alsamico 15 jaar
Deze balsamico azijn van Giuseppe Giusti wordt geleverd in een champagnefles van 100 ml. Deze aceto balsamico heeft 15 jaar gerijpt en is daarbij gelagerd op antieke, houten vaten, sommige daterend uit de negentiende eeuw. Door de…
- Aceito balsamico 20 jaar
De Banda Rossa balsamico azijn van Giuseppe Giusti wordt geleverd in een champagnefles van 100 ml. Deze aceto balsamico heeft 20 jaar gerijpt en is daarbij gelagerd op antieke, houten vaten, sommige daterend uit de achttiende…