BALSAMICO

Balsamico giuseppe giusti

 

 

Het verkrijgen van een grote balsamico-azijn hangt af van de competentie, ervaring en gevoeligheid van degenen die het produceren. Niet alleen de zorgvuldige selectie van druiven, maar ook het systeem dat wordt gebruikt voor hun langzame bereiding en nog meer de grote complexiteit van de rijpings- en verouderingssystemen, die zijn samengesteld uit vaten van verschillende grootte en hout. Dit zijn de factoren die een azijnproducent moet weten te weten te krijgen om een ​​geweldig resultaat te krijgen. Zonder tijd te vergeten, een noodzakelijk element voor natuurlijke processen om hun gang te gaan. Traditioneel bereidt de ene generatie balsamicoazijn voor op de volgende.

  • Aceito balsamico  white
    Aceito balsamico white
  • Aceto balsamico  8 jaar
    Aceto balsamico 8 jaar
  • Aceto balsamico 12 jaar
    Aceto balsamico 12 jaar
  • Aceto alsamico  15 jaar
    Aceto alsamico 15 jaar
  • Aceito balsamico  20 jaar
    Aceito balsamico 20 jaar
© 2010 - 2020 kesenzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel